FAQ

Svar på frågor?

Här hittar Du svar på de mest förekommande frågorna till oss. Hittar Du inte det Du söker här, är Du alltid välkommen att ringa eller maila oss, så hjälper vi Dig!

 

 

 

 

FAQ - VANLIGA FRÅGOR

 

Registrering

F.      HUR REGISTRERAR JAG MIG FÖR FAKTURAKÖP.

I nuläget måste all registrering för fakturaköp gå genom vår huvudwebb. Gå in på www.24htryck.se och registrera NY KUND, så får du ett mejl med användaruppgifter och lösen inom kort. Du kan även registrera Dig direkt här i butiken och sedan skicka in Ditt kundnummer ochb namn till oss på ekonomi@24htryck.se, så gör vi en bedömning och klickar för fakturaköp.

 

 

 

Produkter

F.      HUR SÖKER JAG EFTER EN VISS PRODUKT?

I shoppen, uppe i högra hörnet, hittar du vår drop-down-meny (tre vågräta linjer). Gå in under ADMINISTRATION, så har Du en sökfunktion där.

 

 

Uppladdning

F.      HUR SKAPAR JAG ETT TRYCKBART ORIGINAL?

Fällorna är många, men vi har sammanställt de vanligaste felen man gör vid originalproduktion och de som vi tryckerier ogfta får i uppdrag att efterjustera före tryck. En process som ofta kan kosta mer än själva trycket. KLICKA HÄR för tips-listan.

 

 

Kassasystemet

F.      KAN JAG VÄLJA ATT DELA UPP EN LEVERANS?

Du kan välja att dela en leverans till två olika adresser. Detta gör Du i STEG 2 vid beställningen. Här kan Du även välja alternativ leveransadress om Du t.ex. ska ha levererat direkt till en kund eller avdelning. Dessa alternativadresser sparas i systemet för framtida order.

 

F.      HUR BETALAR JAG MED KORT?

I kassan väljer Du "PAYPAL". Sedan får Du upp kortfunktionen. Detta beror på att vi än så länge använder PayPals kortfunktion. Denna kommer under året att köpplas om till Klarna istället.

 

F.      KAN JAG FÅ VOLYMRABATT?

För våra trogna kunder som handlar volym, erbjuds en ytterligare rabatt när man uppnått volymgrä'ns. Man kan även välja att registrera sig som partner/avtalskund och erhålla rabatt från första köp. För mer information, tag kontakt med oss på support@24htryck.se.

24HTRYCK

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

FÖRSÄLJNING

 

NY ADRESS!
Eskilstorpsvägen 7, Båstad

support@24htryck.se

0700 92 82 10

Följ oss

 

Facebook

HUVUDKONTOR

 

Eskilstorpsvägen 7

26996 Båstad

0431 700 45

ekonomi@24htryck.se