om oss

HOS OSS

I HJÄRTAT AV BJÄREHALVÖN

Lite

Mer om oss

 

 

För att Du lättare ska få en överblick

 

24HTRYCK.SE är resultatet av ett arbete som påbörjades i Göteborg i slutet av 50-talet, ledde till reklambyråverksamhet, internationellt magasin och sedan tillbaka till reklambyrå i kombination med tryckeri. varför bara styra processen från idé när man kan kontrollera det slutliga resultatet?

 

Sedan 1971 har Båstad varit vårt huvudsakliga säte och i juni 2018, köptes verksamheten upp av HK Sports & Golf AB, ett grossistföretag inom kläder med licenser för en rad kända varumärken, men även helt egna.

 

Under nytt flagg, men med den gamla grundarfamiljen kvar, bygger vi nu en gemensam framtid med Internet som huvudsaklig plattform i volymerna, men med reklambyråns servicekänsla när det behövs.

 

Vår ambition är att bli det naturliga valet för svenska företag när de vill synas ut mot kunder och affärskontakter. Därför har vi byggt upp en verksamhet med stor kaacitet, stort tekniskt kunnande och hög serviceambition. Att våra priser oftast ligger en god bit under konkurrenterna är en bonus vi bjuder på.

 

Vi vill aldrig vara mer än ett samtal bort eller mejl bort och behövs det, tar vi oss ut till Dig som kund och hjälper Dig direkt på plats. Det är ju ändå Du som skall betala våra löner i slutänden!

VI VILL ATT DU

VISAR VAD DU KAN!

SÅ FUNGERAR VI

 

Med lång erfarenhet av både inköp och produktion

vet vi vad som fungerar och när.

Vi hjälper Dig från idé till verklighet!

FORMGIVNING

 

Vi tittar på kundens produkter, bransch och målgrupper för att ta fram en säljande grafisk mall som vi sedan vidareutvecklare i original beroende på prudukt .

PRODUKTION

 

Vi producerar kundens material i våra egna alokaler eller hos samarbetspartners beroende på var vi kan skapa bästa produkt till lägsta pris för vår kund.

PRODUKTREKOMMENDATION

 

Vi tar fram förslag till produkter beroende på bransch och syfte. Det är inte alltid en broschyr är effektivare än ett flygblad och här har vi kunskapen att skapa mervärde.

LEVERANS

 

När materialet är klart, levererar vi över hela landet med DHL eller Postnord beroende på volym och ekonomsika aspekter.

24HTRYCK

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

FÖRSÄLJNING

 

NY ADRESS!
Eskilstorpsvägen 7, Båstad

support@24htryck.se

0700 92 82 10

Följ oss

 

Facebook

HUVUDKONTOR

 

Eskilstorpsvägen 7

26996 Båstad

0431 700 45

ekonomi@24htryck.se